Uz pomoć mreže za ljuljanje odmarajte se gdje god poželite, zdravo i bez znojenja, infekcija i alergija. Otvori na mrežama omogućavaju konstantnu ventilaciju vašeg tijela. Postoje više vrsta mreža za ljuljanje. Mi proizvodimo takozvani karibski stil. Jako udobna sprava za sve ljude bilo kojeg starosnog doba.  Lako se prenosi i može da se koristi na brodu, kampovanju, balkonu, dvoristu i slično. Kod mreža za ljuljanje koristimo mašinsko čvorovanje  gdje je okce dijamantskog oblika. Oblik dijamanta sprečava znojenje  jer pruža ventilaciju vašeg tijela. Koristimo UV stabilizovani kanap visokog kvaliteta koji je otporan na sunčeve zrake. Svjedok tome je i činjenica da su sve mreže pojedinačno testirane na 120 kg .

Što nas izdvaja od drugih?

  1. Materijal kanapa: Visokočvrsti Polipropilen- sve naše mreže testirane su prije upotrebe.
  2. Gustina kanapa: 0.91 –  što znači da se veoma brzo oslobadja od vlage. Ovo je ključno jer predugo prisustvo vlage rezultira truljenjem kanapa.
  3. Kanap UV stabilizovan što omogućava izloženost mreža na visokim temperaturama na duži vremenski period.
  4. Mašinsko čvorovanje je takodje jedna od velikih prednosti jer ručni čvorovi dodatno zadržavaju vlagu posle kiše.
  5. Vrlo bitno je napomenuti da naše mreže imaju okvirno pojačanje debljine 14mm. Sami znate da su sve mreže najranjivije na samim krajevima gdje se kače za konstrukciju. Sve naše mreže imaju ovo pojačanje na dijelu gdje se kači mreža. Tako da je ovo jedna prednost koju ostale mreže uopšte nemaju.

VANSTANDARDNE MREŽE

VANSTANDARDNE MREŽE

Tražite savršene mreže za ljuljanje koje odgovaraju vašim specifičnim dimenzijama? Ako naše mreže ne odgovaraju vašim formatima, ne brinite, mi ćemo ih prilagoditi za Vas.

Dimenzije rastojanja između stubova za odbojku možete poslati putem viber-a ili direktno preko našeg sajta:

069 84 33 66

067 308 306

Povezani proizvodi

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija