Od svih nasih proizvoda akcenat bih stavio na mreze za ljuljanje . Sve je manje slobodnog vremena i onda kad dodje , treba ga efikasno i efektivno iskoristiti. Usled velikih temperatura ljudi pribjegavaju hladu i odmaranju. U tome dosta njih ostvari kontra efekat . Uz pomoc mreze za ljuljanje odmarajte se gdje god pozelite ,zdravo i bez znojenja ,infekcija i alergija. Otvori na mrezama omogucavaju konstantu ventilaciju vaseg tijela . Postoje vise vrsta mreza za ljuljanje .Mi proizvodimo takozvani karibski stil .

lezaljka

Cijene mreza za ljuljanje se krecu od 30 do 35 evra u zavisnosti od vrste jer se pletu od vise vrsta kanapa i razlicite sirine okca . Na nasem sajtu imate kontakt preko kojeg sve detaljnije mozete saznati.

Jako udobna sprava za sve ljude bilo kojeg starosnog doba .  Lako se prenosi i moze da se koristi na brodu,    kompovanju , balkonu , dvoristu…Kod mreza za ljuljanje koristimo rucno cvorovanje  gdje je okce dijamantskog oblika . Oblik dijamanta sprecava znojenje  jer pruza ventilaciju vaseg tijela .Koristimo  kanap visokog kvaliteta koji je otporan na sunceve zrake. Svjedok tome je i cinjenica da su sve mreze pojedinacno testirane na 150 kg .

Ovdje možete pogledati neke uzorke . Takodje radimo po željenim dimenzijama . Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj telefona :

viber-icon-55x55069 84 33 66

067 308 306