Koristimo neke od najboljih alata i pribora za montažu mreža. To je samo još jedan razlog zašto dobijate garanciju na sve naše usluge i proizvode.

  • Karabiner, poput onih koji se koriste za planinarenje ili u industriji, može biti koristan za kačenje mreže. Međutim, važno je osigurati da odabrani karabiner ima dovoljnu nosivost i da je prikladan za spajanje s mrežom i drugim elementima.
  • Okasti vijak može biti pričvršćen u čvrsti materijal poput drveta ili betona i može pružiti sigurnu tačku pričvršćenja. Važno je odabrati odgovarajući tip okastog vijka za materijal u koji će se montirati i osigurati da je dovoljno čvrsto pričvršćen kako bi izdržao težinu mreže i opterećenje koje će se na nju primijeniti
  • Žabice za sajle su često korištene komponente u procesu kačenja mreža pomoću čeličnih sajli. Na krajevima su ključne tačke koje žabicama treba učvrstiti kako bi kompletna konstrukcija bila stabilna.
  • Zatezači sajle su korisni alati za podešavanje i održavanje napetosti sajle, što može biti korisno prilikom kačenja svih vrsta mreža. Oni omogućavaju lako podešavanje napetosti sajle kako bi se osigurala stabilnost i sigurnost mreže. Pri odabiru zatezača sajle, važno je uzeti u obzir nosivost, materijal od kojeg je izrađen, kao i njegovu praktičnost i jednostavnost korištenja.

VANSTANDARDNE DIMENZIJE

VANSTANDARDNE DIMENZIJE

Važno je odabrati odgovarajući pribor za usluge montaže mreža kako bi se osigurala kvalitetna instalacija i maksimalna dugotrajnost mreže.

Možete nas kontaktirati putem viber-a ili direktno preko našeg sajta:

069 84 33 66

067 308 306

Povezani proizvodi

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija