Naša misija je jednostavna: pružiti vam najkvalitetnije zaštitne mreže za fudbal, odbojku i tenis koje će unaprijediti vašu igru i omogućiti vam da dosegnete svoje ciljeve. Bez obzira jeste li profesionalni igrač, entuzijastični amater ili vlasnik sportskog kluba, imamo rješenje koje će odgovarati vašim potrebama. Naše zaštitne mreže posjeduju oznaku EN što znači da ispunjavaju sve neophodne zahtjeve i norme u skladu sa regulativom UNE EN 1510. Ovaj standard propisuje sledeće norme :

  • Okce na mreži od 20mm-150mm
  • Debljina kanapa 3mm-5mm

Šta nas izdvaja od drugih?

  1. Materijal kanapa: Visokočvrsti Polipropilen- sve naše mreže testirane su prije upotrebe.
  2. Gustina kanapa: 0.91 –  što znači da se veoma brzo oslobadja od vlage. Ovo je ključno jer predugo prisustvo vlage rezultira truljenjem kanapa.
  3. Kanap UV stabilizovan što omogućava izloženost mreža na visokim temperaturama na duži vremenski period.
  4. Mašinsko čvorovanje je takodje jedna od velikih prednosti jer ručni čvorovi dodatno zadržavaju vlagu posle kiše.
  5. Vrlo bitno je napomenuti da naše mreže imaju okvirno pojačanje debljine 14mm. Sami znate da su sve mreže najranjivije na samim krajevima gdje se kače za konstrukciju. Sve naše mreže imaju ovo pojačanje na dijelu gdje se kači mreža. Tako da je ovo jedna prednost koju ostale mreže uopšte nemaju.

VANSTANDARDNE MREŽE

VANSTANDARDNE MREŽE

Tražite savršene zaštitne mreže koje odgovaraju vašim specifičnim dimenzijama? Ako naše mreže ne odgovaraju vašim formatima, ne brinite, mi ćemo ih prilagoditi za Vas.

Dimenzije možete poslati putem viber-a ili direktno preko našeg sajta:

069 84 33 66

067 308 306

Povezani proizvodi

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija