Zaštitne mreže za avanturističke parkove su ključni dio infrastrukture koji obezbjeđuje sigurnost posjetiocima tokom njihovih avanturističkih aktivnosti. Ove mreže se postavljaju duž staza, mostova, platformi i drugih djelova parka kako bi spriječile padove i povrede. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje, vremenske uslove i opterećenje. Njihov dizajn omogućava optimalnu ventilaciju i transparentnost, čime se održava bezbjednost posjetilaca bez narušavanja doživljaja avanture.

Garantujemo najviši kvalitet i sigurnost a naši sertifikati su naša garancija. Mreže Leon de Oro su 100% antialergijske i mogu ih koristiti i najmanja djeca, jer imamo OEKO TEX certifikat i stoga garantujemo prikladnost naših proizvoda u održivoj i ekološki sigurnoj proizvodnji za ljude i ekološki prihvatljivoj. Mreže
debljine 5 mm imaju sertifikate koji garantuju 100% sigurnost uz pravilnu ugradnju.

Šta nas izdvaja od drugih?

  1. Materijal kanapa: Visokočvrsti Polipropilen- sve naše mreže testirane su prije upotrebe.
  2. Gustina kanapa: 0.91 –  što znači da se veoma brzo oslobadja od vlage. Ovo je ključno jer predugo prisustvo vlage rezultira truljenjem kanapa.
  3. Kanap UV stabilizovan što omogućava izloženost mreža na visokim temperaturama na duži vremenski period.
  4. Mašinsko čvorovanje je takodje jedna od velikih prednosti jer ručni čvorovi dodatno zadržavaju vlagu posle kiše.
  5. Vrlo bitno je napomenuti da naše mreže imaju okvirno pojačanje. Sami znate da su sve mreže najranjivije na samim krajevima gdje se kače za konstrukciju. Sve naše mreže imaju ovo pojačanje na dijelu gdje se kači mreža. Tako da je ovo jedna prednost koju ostale mreže uopšte nemaju.

VANSTANDARDNE MREŽE

VANSTANDARDNE MREŽE

Tražite savršene zaštitne mreže za avanturistički park koje odgovaraju vašim specifičnim dimenzijama? Ako naše mreže ne odgovaraju vašim formatima, ne brinite, mi ćemo ih prilagoditi za Vas.

Projekat ili skicu sa preciznim dimenzijama možete poslati putem viber-a ili direktno preko našeg sajta:

069 84 33 66

067 308 306

Povezani proizvodi

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija