Uz naše zaštitne mreže, svaki kutak igraonice postaje čaroban svijet bezbrižne igre. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, naše mreže pružaju čvrstu zaštitu bez kompromisa po pitanju estetike. Sa različitim bojama i dezenima, prilagođavamo se svakom prostoru, stvarajući atmosferu koja će djeci oduzeti dah.

Sigurnost je naš prioritet. Naše mreže prolaze stroge testove kako bi osigurale bezbjednost vaših mališana dok istražuju svijet oko sebe. Bez obzira na dimenzije prostora ili specifične zahtjeve, naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju, pružajući personalizovana rješenja koja će zadovoljiti čak i najzahtjevnije potrebe.

Šta nas izdvaja od drugih?

  1. Materijal kanapa: Visokočvrsti Polipropilen- sve naše mreže testirane su prije upotrebe.
  2. Gustina kanapa: 0.91 –  što znači da se veoma brzo oslobadja od vlage. Ovo je ključno jer predugo prisustvo vlage rezultira truljenjem kanapa.
  3. Kanap UV stabilizovan što omogućava izloženost mreža na visokim temperaturama na duži vremenski period.
  4. Mašinsko čvorovanje je takodje jedna od velikih prednosti jer ručni čvorovi dodatno zadržavaju vlagu posle kiše.
  5. Vrlo bitno je napomenuti da naše mreže imaju okvirno pojačanje debljine 14mm. Sami znate da su sve mreže najranjivije na samim krajevima gdje se kače za konstrukciju. Sve naše mreže imaju ovo pojačanje na dijelu gdje se kači mreža. Tako da je ovo jedna prednost koju ostale mreže uopšte nemaju.

VANSTANDARDNE MREŽE

VANSTANDARDNE MREŽE

Tražite savršene zaštitne mreže za igraonice koje odgovaraju vašim specifičnim dimenzijama? Ako naše mreže ne odgovaraju vašim formatima, ne brinite, mi ćemo ih prilagoditi za Vas.

Projekat ili skicu igraonice kao i dimenzije svih polja možete poslati putem viber-a ili direktno preko našeg sajta:

069 84 33 66

067 308 306

Povezani proizvodi

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija