Proizvodimo mreze za sve vrste fudbalskih golova to jest: mreze za rukometne golove , mreze za velike golove (A11), mreze za pomocne golove (A7), mreze za vaterpolo golove , mreze za golove (fudbal na pijesak) i mreze za male golove .
Veliki golovi A11
Pomoćni golovi A7
Rukomet golovi
Mali golovi
Vaterpolo golovi
Fudbal na pijesku
Vrlo je vazno napomenuti da se sve mreze rade po standardima Svjetske fudbalkse organizacije (FIFA). Svaki nas proizvod pa i mreze za golove prolaze sva neophodna testiranja u labaratorijama, za sta postoji i pismeni dokaz. Bez imalo skromnosti zelimo da iskazemo veliku cast , zbog cinjenice da smo omogucili svim sportskim objektima u Crnoj Gori da posjeduju mreze za sport, koje koriste i najveci sportski objekti i dogadjaji, kao sto su Svjetsko prvenstvo u Juznoj Africi 2010 i Brazilu 2014 .

Mi smo napravili posebne specifikacije za sve vrste golova pojedinacno, gdje se nalaze svi propisi i standardi ,kao i dimenzije , po kojima se moraju proizvoditi mreze za golove.

Takodje pored standardnih dimenzija , proizvodimo i mreže po željenim dimenzijama potencijalnog klijenta zadržavajući isti kvalitet i garanciju trajanja.Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj telefona :

viber-icon-55x55069 84 33 66

067 308 306

Naši zadovoljni korisnici