Proizvodimo mreze za sve vrste fudbalskih golova to jest: mreze za rukometne golove , mreze za velike golove (A11), mreze za pomocne golove (A7), mreze za vaterpolo golove , mreze za golove (fudbal na pijesak) i mreze za male golove .

Vrlo je vazno napomenuti da se sve mreze rade po standardima Svjetske fudbalkse organizacije (FIFA). Svaki nas proizvod pa i mreze za golove prolaze sva neophodna testiranja u labaratorijama, za sta postoji i pismeni dokaz. Bez imalo skromnosti zelimo da iskazemo veliku cast , zbog cinjenice da smo omogucili svim sportskim objektima u Crnoj Gori da posjeduju mreze za sport, koje koriste i najveci sportski objekti i dogadjaji, kao sto su Svjetsko prvenstvo u Juznoj Africi 2010 i Brazilu 2014 .

Mi smo napravili posebne specifikacije za sve vrste golova pojedinacno, gdje se nalaze svi propisi i standardi ,kao i dimenzije , po kojima se moraju proizvoditi mreze za golove.

Takodje pored standardnih dimenzija , proizvodimo i mreže po željenim dimenzijama potencijalnog klijenta zadržavajući isti kvalitet i garanciju trajanja.Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj telefona :

viber-icon-55x55069 84 33 66

067 308 306

Naši zadovoljni korisnici