Industrijske zaštitne mreže su ključni element sigurnosti u industrijskim okruženjima. Ove mreže se koriste za zaštitu radnika, opreme i prostora od potencijalnih opasnosti kao što su padovi objekata, raspršivanje materijala ili sprečavanje ulaska neželjenih predmeta ili životinja.

Izrađene su od visokokvalitetnog materijala a to je čvrsti polipropilen koji je prilagođen specifičnim zahtjevima industrijske primjene. Njihov dizajn može varirati u zavisnosti od namjene, uključujući mreže za zaštitu od padova, za zaštitu od iskrenja ili od hemikalija.

Industrijske zaštitne mreže se često montiraju duž zidova, na plafonima ili na određenim područjima kako bi se obezbijedila potrebna sigurnost.

Šta nas izdvaja od drugih?

  1. Materijal kanapa: Visokočvrsti Polipropilen- sve naše mreže testirane su prije upotrebe.
  2. Gustina kanapa: 0.91 –  što znači da se veoma brzo oslobadja od vlage. Ovo je ključno jer predugo prisustvo vlage rezultira truljenjem kanapa.
  3. Kanap UV stabilizovan što omogućava izloženost mreža na visokim temperaturama na duži vremenski period.
  4. Mašinsko čvorovanje je takodje jedna od velikih prednosti jer ručni čvorovi dodatno zadržavaju vlagu posle kiše.
  5. Vrlo bitno je napomenuti da naše mreže imaju okvirno pojačanje. Sami znate da su sve mreže najranjivije na krajevima gdje se kače za konstrukciju. Sve naše mreže imaju ovo pojačanje na dijelu gdje se kači mreža. Tako da je ovo jedna prednost koju ostale mreže uopšte nemaju.

VANSTANDARDNE MREŽE

VANSTANDARDNE MREŽE

Tražite savršene zaštitne mreže za industrijska postrojenja koje odgovaraju vašim specifičnim dimenzijama? Ako naše mreže ne odgovaraju vašim formatima, ne brinite, mi ćemo ih prilagoditi za Vas.

Projekat ili skicu sa preciznim dimenzijama možete poslati putem viber-a ili direktno preko našeg sajta:

069 84 33 66

067 308 306

Povezani proizvodi

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija