Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo proizvode najvećeg firme proizvodjača mreža u Evropi sa tradicijom dužom od preko 35 godina „El Leon De Oro“. Lider u proizvodnji mreža za sve vrste sportova i žaštitnih mreža u Evropi a drugi u svijetu se konačno nalazi na našem tržištu, dok se mreža prodaje nalazi u preko 45 zemalja svijeta.

Visoko-kvalitetne mreže sa cijenama prilagodjenim našem tržištu se proizvode u Španiji po najstrožim standardima(posjeduju medjunarodne sertifikate GS, AENOR,IQN ET,OKO TEX…)

Kvalitet potvrdjuje ne samo druga tradicija, već i saradnja sa najvećim sportskim dogadjajima još od Olimpiskih igara 1992 u Barseloni, preko Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010u fudbalu, do najaktuelnijeg sporstkog dogadjaja, Svjetskog prventsva u Brazilu, kao i svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji. Mreze „El Leon De Oro“ koriste i najveći fudbalski klubovi kao što su FC Real Madrid, FC Barselona i mnogi drugi.

test

Proizvodi koji su dostupni na našem tržištu odgovaraju kako našim uslovima po pitanju izdržljivosti na sve vremenske uslove, tako i po cijenama koji su veoma konkuretne a sa sigurnošću najkvalitenije.

Širok spekatar proizvoda za sport(mreže za fudbal, tenis, odbojku, vatrpolo itd) možete da naručite po standardnim dimenzijama ili po dimenzijama koje Vama odgovaraju.

Osim fleksibilnosti po pitanju dimenzija veoma bitna stvar jeste i dezen, i tu imamo širok dijapazon mogućnosti odabira više boja i kombinacija, sve do natpisa po Vašim željama.

Spoj Njemačke tehnologije i Španskog temperamenta za kvalitenim mrežama kao rezultat ima proizvode koje odgovaraju najstrožim standardima u ovoj oblasti, pritom vodeći računa da se ti proizvodi mogu kupiti po povoljnim cijenama a da se kvalitet proizvoda drži na visokom nivou.masine

Naši kupci imaju mogućnost odabira mreže za sport i žaštitu ko ja će im zadovoljiti privatne potrebe ili koja će im zadovoljiti potrebe na najvišem profesio nalnom nivou za najozbiljnije lokalne i medjunarodne sportske dogadjaje .

Naši zadovoljni klijenti – Vaša želja je Naša Motivacija

Naši zadovoljni klijenti – Vaša želja je Naša Motivacija