Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo najvećeg proizvodjača mreža u Evropi sa tradicijom dužom od preko 40 godina „El Leon De Oro“. Lider u proizvodnji mreža za sport i industrijska postrojenja u Evropi a drugi u svijetu se konačno nalazi na našem tržištu, dok se komercijalna prodaja nalazi u preko 60 zemalja svijeta.

Visoko-kvalitetne mreže sa cijenama prilagodjenim našem tržištu se proizvode u Španiji po najstrožim standardima koji posjeduju medjunarodne sertifikate GS, AENOR,IQN ET,OKO TEX.

Kvalitet potvrdjuje ne samo druga tradicija, već i saradnja sa najvećim sportskim dogadjajima još od Olimpiskih igara 1992 u Barseloni, preko Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010 u fudbalu, do najaktuelnijeg sporstkog dogadjaja- Svjetskog prventsva u Brazilu, kao i svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji.

Mreze „El Leon De Oro“ koriste i najveći fudbalski klubovi kao što su FC Real Madrid, FC Barselona i mnogi drugi.

VAŠA ŽELJA JE NAŠA MOTIVACIJA

0
Godina iskustva
0
Iskusnih inženjera
0
Distributera širom svijeta
0
Različitih mašina

Širok spektar proizvoda možete da naručite po standardnim dimenzijama ili po dimenzijama koje Vama odgovaraju. Osim fleksibilnosti po pitanju dimenzija veoma bitna stvar jeste i dezen, i tu imamo širok dijapazon mogućnosti odabira više boja i kombinacija, sve do personalizacije po Vašim željama.

Spoj njemačke tehnologije i španskog temperamenta sa kvalitenim mrežama kao rezultat ima proizvode koje odgovaraju najstrožim standardima u ovoj oblasti, pritom vodeći računa da se mogu kupiti po povoljnim cijenama a da se kvalitet proizvoda drži na visokom nivou.

Jedan od ključnih elemenata naše proizvodne filozofije je pažljiv odabir najkvalitetnijih sirovina. Koristimo samo najfinije kanape koji su pažljivo birani radi svoje izdržljivosti, fleksibilnosti i prirodnog šarma.

Kombinujući ove kanape sa našim stručnim zanatskim vještinama i modernom opremom, stvaramo mreže koje su pouzdane, trajne i estetski privlačne.

Bez obzira na namjenu, svaka mreža se proizvodi sa istom posvećenošću detaljima i pažnjom prema kvalitetu.

Najvažnije od svega, u našoj fabrici cijenimo vaše zadovoljstvo kao klijenta. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunske usluge, počevši od savjetovanja pri odabiru proizvoda do brze dostave i podrške nakon prodaje.

Vaša želja je Naša Motivacija

Vaša želja je Naša Motivacija